Продукти: 1 кг пилешки крилца, 50 мл соев сос, 200 мл кока-кола, слънчогледово масло на вкус, 3 скилидки чесън, щипка настърган джинджифил.

Приготвяне: Поставете крилата в купа, налейте половината от соевия сос и оставете да се мариноват за 5-7 минути. За да придадете на ястието по-изразен вкус, добавете и щипка настърган джинджифил и скилидките чесън, които сте смачкали с преса.

Загрейте маслото в тигана. Изсипете крилцата и пържете на умерен огън, приблизително по 3 минути от двете страни. За да избегнете пръскането на олиото, можете да покриете тигава с мрежест капак. Изсипете останалия соев сос и гответе още 7 мин. Намалете огъна и прибавете Кока-колата. Покрийте с капак и задушавайте крилцата за около 10 минути.

Не е необходимо да добавяте сол, тъй като соевият сос е достатъчно солен. Отстранете капака, и оставете крилцата да се готвят докато течността се изпари напълно и месото леко се карамелизира. Това става много бързо, затова внимавайте ястието да не загори.