Победа - тъмночервена до черно-червена кожица, сладко-възкисело месо, рубиненочервен сок и добри до много добри вкусови качества.

Узряват през второто десетдневие на юни.

Черна Конявска - тъмночервена до черно-червена кожица. Плодовото месо е плътно, виненочервено, сладко-кисело, с тъмночервен сок и добри вкусови качества.

Узряват в края на второто десетдневие на юни.

Кюстендилска хрущялка  - плодовете са едри, сърцевидни, с тъмночервена кожица, с приятна киселина на месото, имат тъмночервен сок.

Узряват през второто десетдневие на юни.

Мизия - едри, със сърцевидна форма, с тъмночервено оцветяване, имат плътно, червеникаво, сладко-кисело месо, с тъмночервен сок.

Данелия - едри плодове, с тъмномахагонено червено оцветяване, с плътно месо, рубинен сок, отделяща се костилка.

Узряват около средата на юни, около десетина дни преди тези на Бинг.

Българска хрущялка  - едри череши, с тъмночервена гланцова кожица, червеникаво, сладко-кисело месо и тъмночервен сок. Узряват през третото десетдневие на юни, началото на юли.

Стефания  - с розово-жълтеникаво месо, розов сок и отделяща се костилка.

Узряват през третото десетдневие на юни - началото на юли.