Индийският износител на пресни продукти Shubham Enterprises включва в офертата си нов продукт - кокос. Според Сумит Бхуджбал, мениджър бизнес развитие на компанията, новият продукт BlissCoco предлагаудобство на потребителите: готова за пиене кокосова вода. Често наричан „лесен кокос", този продукт съчетава удобство и качество.

„Индия е известна с огромните си земеделски ресурси и е един от най-големите производители на кокосови орехи в света, като понастоящем заема трето място в световното производство на кокосови орехи. Основните щати в Индия, произвеждащи кокосови орехи, са Керала, Карнатака и Тамил Наду, които са известни с богатите си практики за отглеждане и висококачествена продукция", обяснява Бхуджбал.

BlissCoco има добър срок на годност, благодарение на опаковката си: хигиенична и лесна за отваряне благодарение на дизайна си, който имитира истински кокосов орех.

Най-съвременна технология за опаковане гарантира, че BlissCoco остава свеж до 26-28 дни, когато се съхранява между 0 и 4 градуса по Целзий.