Tanimura & Antle отбелязва 15-годишнината на своята маруля Artisan®. Тя е с добър вкус и текстура", казва Скот Грабау, президент и главен изпълнителен директор на Tanimura & Antle.

Пътешествието на тази маруля започва преди 15 години, предизвикано от любопитството към ново семе за маруля, което се предлага на европейските пазари, но все още не е представено в САЩ.

Компанията решава да стане пионер в концепциите за минимаруля, които осигуряват баланс между вкус и хрупкавост. След години на развитие и опити за овладяване на изкуството на отглеждане на тези нови сортове семена, заедно с успешното отглеждане на червени и зелени сортове един до друг, се ражда Tanimura & Antle Artisan Lettuce.

След години на развитие и опити за овладяване на изкуството на отглеждане на тези нови сортове семена, заедно с успешното отглеждане на червени и зелени сортове един до друг, се ражда Tanimura & Antle Artisan Lettuce.
След години на развитие и опити за овладяване на изкуството на отглеждане на тези нови сортове семена, заедно с успешното отглеждане на червени и зелени сортове един до друг, се ражда Tanimura & Antle Artisan Lettuce.
 

През последните 15 години продуктът не само разширява присъствието си на пазара, но и претърпява значителни подобрения, за да отговори на променящите се вкусове и предпочитания на потребителите.

Както търговците на дребно, така и клиентите на заведенията за обществено хранене са признали стойността, която дребните сортове маруля внасят в техните предложения. Много от тях споделят успешни истории за това как тя се е превърнала в основна част от техните продуктови секции и менюта. „Чухме безброй истории от наши клиенти за това как нашата салата Artisan Lettuce е подобрила техните салати и рецепти, превръщайки я в любима сред клиентите им", казва Брайън Анъл, изпълнителен вицепрезидент по продажбите.

Подобно на останалите артикули от семейството Tanimura & Antle Artisan, този артикул служи като заместител на пролетните зелени салати и други пакетирани. Като спестява място в хладилника и предлага удължен срок на годност, потребителите и готвачите получават по-голяма гъвкавост и намаляват вероятността от разхищение на храна.

Компанията предлага минимарулите в различни опаковки, подходящи както за клиенти на дребно, така и за клиенти на заведения за обществено хранене.